Followers

Saturday, November 12, 2011

suhaida Fazil yang tersayang

assalamualaikum

eeeee! hari ini budak masyam tu buat aku geram kat dia gila mia bengang...arrrr!!! bcuk jumpa bby t bcuk gigit kuat2 taw!!

ok2..bcuk takmau bletiaq pasal benda nie semua. tujuan bcuk buat entry nie sebab bcuk nak bletiaq arr kat bby ^__^ hahaha. sayang bcuk harap laaa sangat2-sangat dekat bby untuk ubah perangai bby yg bcuk dok tegoq selalu tu k sayang. bcuk bukannya nak ubah sayang memang arr bcuk terima sayang seadanya tapi sikap sayang tu kadang2 buat bcuk jadi gila taw x :'(  warghhhh bby xnak kan bcuk nangis?

hehehe yang kedua pula bby please arr dengaq ckap bcuk k. apa yang bcuk cakap n larang tu semuanya ada kebaikan taw x. tngk mcam hari tu yg bcuk larang bby jgn p tgoq dya tu n bby g tgoq jgak n tngk jadi apa..eee! cekik kang jgak budak nie..bcuk sayngkan bby bab tu bcuk larang bby. okey syang? kalau xokey pon kena jugak okey kalau dak bcuk nak merajuk ketat2 dengan bby xmaw makan nasi lima hari orng nak makan McD jaa ^__^

hehehe okey dah abis bletiaq dah n now bcuk nak mintak maaf plak pasal yng bcuk marah bby tadi petang. tadi bcuk dah gila mia bengang dengan bby sbb tu bcuk terpuji syang hehehe sorry taw sayang..bby ingt bcuk suka ka nak majok2 dengan bby..xsuke taw dak..eee~ kalau boleh bcuk nak happy n happy n happy jaa dengan bby..hehe bby~ ucuk syangkan bby taw..<3


ehhhh jap2 hehehe saja gedik2 nak habaq mai sat...kalau bcuk xsuka bby jgn gatai dok p buat taw >__< kang xpasai2 kena puji pujian plak...hehehe i love u syang..

tngk bby wat bcuk jadi mcam nie taw :(
hehehe bsama budak masyam yang kuat bletiaq

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...