Followers

Saturday, November 26, 2011

hey sayang i need your love




Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Friday, November 25, 2011

Yang Sempurnakan ku

Kaulah bidadari dalam hidupku
Yang selalu hadir di dalam mimpiku
Bunga yang selalu harungi hariku
Anugerah Tuhan yang sempurnakan ku

Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga


Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu

Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga

Barang kesayangan saya



hehehe comel tak patung teddy bear tu? hehehe suhaida yang hadiahkan ^__^ hehehe actually aku malas gila nak update entry tapi entah xtaw macam mana boleh tergerak hati nak update blog so fikir punya fikir yang
aku nak buat entry pasai barang2 yang si comel tu bagi dekat aku <3

hehe benda pertama yang dya buat bagi aku cair of course laa masa aku confess dekat dya yang aku syok kat dya n dya trima aku..tu pon punya jenuh nak dapatkan dya hehe last2 dapat jugak budak masyam tu
then selang bapa hari entah aku merajuk dengan dya n dya pon puaih laa pujok aku n aku degil jugak nak bebai..last2 dya bgi benda nie dekat aku :D


afiffazamsuhaidafazilafiffazamsuhaidafazil penuh satu kad tu <3

hahaha time dapat love nie, macam nak luruh jaa jantung nie arrr dya sanggup buat kad love nie sendiri..dya buat semata-mata demi aku..wow bsyukur gyla taw x..hehehe sayang jgak bdak masyam kat aku kan :D

ok banyak lagi barang yang dya bagi kat aku ^__^ hahaha yang seterusnya teddy bear warna pink..aku buat sebagai kunci moto mia keychain :D budak comel tu kata kalau syangkan orang bawa moto pelan xmaw bawa laju2 k..anggap ja orang nie teddy bear tu masa dok bawa moto :D


nampak tak teddy bear pink kat belakang tu? haha kesian kat dya :D


alaaaa dia mai dah heng xtaw nak tulis apa dah >__< ahh aku benci bila benda nie jadi :(
hmmm haa~ teringat satu benda agy..barang nie dya buat buat satu-satu n dok ada 83 keping kapal terbang mini..hmm ingtkan nak bagi kapal terbang Airbus 180 mia kat orang boleh laa carry orang mia love p dekat dya..haha tapi xpa dah kira bersyukur gyla2 kot..n benda nie laaa yang paling aku suka the most :D


haha penuh dengan ayat jiwang <3


hehehe nak letak banyak gambaq takot korang kata aku menunjuk plak kan..hehehe so aku letak skit ja n paling aku suka <3 hehehe kepada suhaida fazil..klau budak masyam baca entry nie kan..hehee afiff nak gtaw yang afiff syangkan baby hehehe love u budak masyam. ehemm2 dok maen felling2 plak kat sini. ok laa thanks k sebab sudi baca entry aku nie..jagan lupa like taw :P >_< 
salam 
#hahaha xtaw malu betoi suro orang like

Saturday, November 12, 2011

suhaida Fazil yang tersayang

assalamualaikum

eeeee! hari ini budak masyam tu buat aku geram kat dia gila mia bengang...arrrr!!! bcuk jumpa bby t bcuk gigit kuat2 taw!!

ok2..bcuk takmau bletiaq pasal benda nie semua. tujuan bcuk buat entry nie sebab bcuk nak bletiaq arr kat bby ^__^ hahaha. sayang bcuk harap laaa sangat2-sangat dekat bby untuk ubah perangai bby yg bcuk dok tegoq selalu tu k sayang. bcuk bukannya nak ubah sayang memang arr bcuk terima sayang seadanya tapi sikap sayang tu kadang2 buat bcuk jadi gila taw x :'(  warghhhh bby xnak kan bcuk nangis?

hehehe yang kedua pula bby please arr dengaq ckap bcuk k. apa yang bcuk cakap n larang tu semuanya ada kebaikan taw x. tngk mcam hari tu yg bcuk larang bby jgn p tgoq dya tu n bby g tgoq jgak n tngk jadi apa..eee! cekik kang jgak budak nie..bcuk sayngkan bby bab tu bcuk larang bby. okey syang? kalau xokey pon kena jugak okey kalau dak bcuk nak merajuk ketat2 dengan bby xmaw makan nasi lima hari orng nak makan McD jaa ^__^

hehehe okey dah abis bletiaq dah n now bcuk nak mintak maaf plak pasal yng bcuk marah bby tadi petang. tadi bcuk dah gila mia bengang dengan bby sbb tu bcuk terpuji syang hehehe sorry taw sayang..bby ingt bcuk suka ka nak majok2 dengan bby..xsuke taw dak..eee~ kalau boleh bcuk nak happy n happy n happy jaa dengan bby..hehe bby~ ucuk syangkan bby taw..<3


ehhhh jap2 hehehe saja gedik2 nak habaq mai sat...kalau bcuk xsuka bby jgn gatai dok p buat taw >__< kang xpasai2 kena puji pujian plak...hehehe i love u syang..

tngk bby wat bcuk jadi mcam nie taw :(
hehehe bsama budak masyam yang kuat bletiaq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...