Followers

Wednesday, June 8, 2011

perlukah mencari yang sempurna

 
Pilihlah aku menjadi teman hidupmu!



assalamualaikum

    Sejak aku memiliki si Dia yang comel(Nurul Suhaida) tu,ramai jgak la kawan-kawan aku dok bertanya pasal soal "cinta" dekat aku ada yang meluahkan perasaan diaorang mcam mana nak happy dengan pasangan diorang,konon kata jelez arr tengok "hang dengan Aida happy arr korang sweet gila" and ada jugak yg tanya dekat aku kalau nak kaple ciri-ciri perempuan yang macam mana patot aku buat jadi awek ataw bini kalau boleh aku nak wanita yang cantik. body menawan. berharta. pandai masak. pandai bergaya. family dari orang ternama masa Tan sri . n yang paling penting tahu membuat diriku bangga dengan make up dan pakaian berjenama yang wanita tu pakai -,-' .

Nak Jadi Doctor Love jap
    haha nak jenis macam tu ka? ingat bagus sangat ka nak dapat pasangan yang macam hang mintak tu? bahaha derr! jauh pangang dari api derr! mat jenin je lu niee..bagai langit dgn bumi bagai enggang dgn pipit derr korang ingat  layak sangat ka nak dapat macam yang dalam senarai tu? 

      katakan kalau korang bertemu dengan seseorang xkira la laki ka perempuan n korang menyukai luarannya segala2nya mengikut ciri impian korang,sure korang xkan lepaskan peluang tu kan? mesti nak target mia orang tu n bila dah dapat mesti nak jmpa kan..di awal perkenalan semuanya indah sehingga bau kentut pon bole kata wangi, taik kucing pon bole kata cokelat,simpan semua cacat cela dari penglihatan mata,simpan semua cerita buruk dya dalam hati korang..derrr!! sampai bila nak tipu diri sendiri nie?

    aku berani jamin la kalau korang dapat kawin ataw kaple dengan perempuan/lelaki yang korang mintak tu xkan bahagia sampai ke anak cucu beb. katakan la one day korang tngh dok dating la kan, n bayangkan benda yang korang tengok indah selama ini hanyalah topeng semata2 n mengalahkan nenek kebayan,rasa2 nenek kebayan ok lagi.korang terlihat segala yang buruk tentang si perempuan/lelaki itu n korang cuba bertahan dan cuba alihkan perhatian korang dari melihat keburukan si Dia. tapi sampai bila korang boleh bertahan? sampai bila nak tipu diri sendiri boleh ka berlakon lagi?  

    hah! mencari kesempurnaan sangat akhirnya apa yang hampa dapat? haprak! apa pon xdapat! xpasai2 betina/jantan tu terpaksa ampa lepaskan. manusia xsempurna buat apa nak cari yang sempurna kalau dah taw manusia xsempurna kan? tapi CINTA SEMPURNA  bak kata yuna la hehehe >_<'

    hah! itu la ikot sangat nafsu bukannya hati,sesungguhnya kalau mengikot kata2 hati confirm sekarang nie korang dok ada dalam pawagam dok tengok wayang ataw dok berasmara n insyaAllah hubungan korang akan sampai kejinjang pelamin n ke anak cucu.cinta itu lahirnya dalam hati bukannya dari pandangan mata bukannya cinta itu datang dari body yg lawa2 pinggul yg sempoi ataw muka yang handsome.jadi renung2kan lah dan selamat beramal n selamat memilih pasangan hidup yang sehidup semati :) n akhir sekali aku bersyukur sangat dapat kekasih yang dalam 1package hehe all in one!! luv u sayang!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...