Followers

Monday, June 6, 2011

Dragon Boat sukan kegemaranku

                                      


assalamualaikum
hari nie aku nak cita dekat korang sukan yang paling aku minat sangat err iaitu dragon boat,aku mula berkecimpung dalam  dragon boat nie masa aku tingkatan 2,dragon boat nie dia memerlukan seramai 20 orang untuk mendayung boat  tersebut.. boat tu kalau tengok lebih kurang macam sampan tpi boat nie dia panjang skit n lebih kecil dari sampan

 tadaaa~! nie lah dragon boat n aku perkenalkan nie la team AUSTRALIA
setiap sukan yang ada kat dunia nie mesti ada pertandingan,so dragon boat nie pon ada pertandingan jgak n yg lebih menarik dya dalam INTERNATIONAL 

                                      


Cuti dua minggu nie aku tak dapat kemana-mana sebab ada latihan Dragon Boat nie.errr xdapat balik kampung n merantau ke negeri laen dan terpaksa berpisah dengan keluarga aku buat sementara waktu,mujurlah ada sorang budak nie yg selalu temani dan sentiasa berada disisi aku.errr hari nie aku xnak cakap pasal dia takut korang bosan dah dgr nama dya..kami berlatih mendayung dkat Penang watersport center kat tanjung bungah berdekatan dengan Masjid Terapung,.huh lupa plak nak gtaw asal dgn banner yang aku letak kat atas tu..tu la banner pertandingan dragon boat..PENANG INTERNATIONAL DRAGON BOAT FESTIVAL game tu akan diadakan padan 11 & 12 jun 2011 iaitu pada hari sabtu n ahad nie..errr~ lagi bapa hari ja lagi >_< for your information aku pon ambik bahagian jgak..kami akan bertanding dalam acara 250meter dan 500meter ehh jap korang jemput la hadir kat dam teluk bahang sabtu dgn ahad nie k pakat mai ramai2 taw

hmm sampai kat sini ja laa..maggi ak u pon dah kembang.. harap kita akan bertemu di entry yg akan datang n thx sbb baca entry saya ^__^


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...