Followers

Wednesday, April 13, 2011

letih

Assalamualaikum.
HOHO DAH LAMA AQ XUPDATE KAN..HEHE MEH NAK CITA SKIT HARI NIE
hari nie dah masok hari yang ke 55 aku ngajar budak2 kadet aku kawad...letih tu jgn kata la sbb hari2 kawad n muka pon dah naik hitam skit..malu kat biskut bila jumpa dgn dya smalam kat stadium tmbh2 dya tngk lagi kami kawad..malu style tahap cipan taw!!

lupa nak gtaw asal ajar budak2 nie kawad smpai 55 hari..sbnarnya kami nak p perkhemahan kebangsaan PKBM DARAT kat Sungai Petani..so kami dapat arahan dari staf sarjan encik shamsul untuk target menang dalam ptandingan menembak, kawad kaki,rempuh halangan dan pandu arah..

haha mula2 dgr mcam yakin gyla la sbb kawad kami xtrok sngt..tu dulu la sblom cikgu buat keputusan nak ignore senior2 yg xhadir latihan..so terpaksa la ambil bdak2 junior nie.. time tu aku dah nmpk dah kadet aq bakal kalah n dpt malu..mana x malu bnyk skola yg join taw..
tpi xpa aq nekad jgak dgn sarjan pendek aq nak ajar depa hari2 kawad..dgn harapn dapat julang piala ptandingan kawad la..tpi kan aq rasa mcam buang masa ja bila tngk depa kawad..mcam taik lembu jatuh ja bila hentak kaki..

pastu diaorang nie xpeka langsung..warghh tadi dah bagi sepak kat dua tiga orang dah..
so semalam kami g kawad perbarisan kat stadium n dapat jumpa biskut ^__^ hehe hilang skit penat bila jmpa dya..tpi sorry la xtgor hang sbb aq dok terpaku tngk hang ^__^ n lepas kami kawad tu aq mia malu taw nak jumpa hang :D hehe im sorry ^__^

so sabtu nie kami akan btolak g Sg.petani n xkan on9 selama 7hari ^__^ dan muka aq akan btambah gelap lagi la jawab dya..hehe tadi dapat beli kasut baru :D best2 harap2 xblubang lagi la..sbb kasut lama tu dah blubang sbb kawad mia pasal la...jap aq nak cita apa aggy eyk..arghh dah la..sampai kat sini ja la..papai ^__^ sayang korang ketat2 ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...