Followers

Wednesday, March 2, 2011

Create Virus pakai Notepad

hahaha ok sudah tiba masanya aq share ilmu aku skit dalam nak menjahanamkan pc or laptop orang or comp korang sendiri..haha aq just share ja taw..n klo korang wat n jadi apa2 aq x tnggung ok ^__^ so sblom buat fikir 2-3 kali dulu...hahaha aq masa first time buat..aq mia window xley run n tpaksa format laen lappy aq :(

haha ok jom kita mula rancangan jahat nie..ok first korang buka notepad n tulis natang nie  del c:\boot?ini c:\del autoexec.bat pastu korang save as login.exe. jap korang buat nie dalam C: drive taw ^__^
pastu masok local disk C pastu lepas masok kan righ click , text document pastu nama kan dya TEST.txt haha tu nama file text taw..pastu buka notepad n tulis nie erase C:\TEST.txt pastu save nama dya Test.cmd then lepas save korang run file Test.cmd pastu masok locak disk C n korang akan prasan yg file nama test.txt tu hilang kan ^__^ haha tpi jgn risau xda pa2 lagi..k jom masok part hang bahaya skit ^_^


masok notepad n type  C:\WINDOWS pastu save nama dya findoutaname.cmd ingt JANGAN RUN FILE NIE klo x window map korang aq rosak/hilang ^__^


hahaha lepas siap pa lagi pack la korang mia DAJJAL nie n anta kat sapa2..lepas mangsa korang buka file nie Window map dya nanti kena delete n dya kena install laen window dya :D


p/s : kat sapa2 yg wat private server RYL2 n nak wat protection korang try ikot step nie lepas create virus tu
korang pack kat client..bukan yg kat korang mia file ryl tu nie korang wat kat client patch..pastu sapa2 yg nak hack server korang..hahaha lepas dia(hacker yg nak hack server korang) unpack ja client tu..tngk pc dya nanti boom(rosak)  tros

sekian wabilah hitaufik walhidayah..jangan hisap pit jgn buat jenayah..Assalamualaikum...wey klo korang mia pc rosak jgn cari aq taw..bab aq xbtnggung jawab pon...nak buat atas kehendak masing2 n pikir dulu sblom buat..sesal dulu pendapatan sesal kemudian padan muka ^__^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...