Followers

Sunday, February 13, 2011

Duit oh Duit -,-''''!!

 huhuhu tadi aq p la kedai kan..nak p tnya kos repair moto aq..cina tu kata..lu punya kaki tiga sudah lari paip ekzos pecah , dics break lari..ciol api rosak ( huhuhu nie aq rasa menipu dah kot..xde kena mgena dgn coil) so aq tnya la kalau mau buat brapa? aiyokk sekejap waa kira sama lu..huhuhu dya pon kira la..dya kata harga kasaq dalam rm 500 pehhh..aq diam tros..naya mua mana nak cari duit nie dah la parents aq xnak support aq repair moto nie..diaorang kata..hang dah sedap bagi rosak semua kami plak yg kena repair dah lu buta ja p bagi duit kat keta yg hng laggr tu.. sekrng nie aq tngh dok pecah kpala mana nak cari duit nie..huhuhu berbalik kat kedai cina tu..huhuhu aq kata oww lima ratus ka..ok ok esok saya mai bila ada duit ^__^ huhuhu so skrng nie aq tngh dok pecah kepla mana nak cari duit nak p repair moto..huhuhu k la nak p buat solat hajat nak suro than buka hati parents aq tlong aq bayaq duit repair moto tu..

sebarang donation bole la dibuat melalui no tepon aq ^__^


2 comments:

  1. Ang ingat donation tu mcam RYL ka?
    ~hahahaha ^____^

    ReplyDelete
  2. ingt RYL ja ka bole buat donation?? bhahaha blog aq pon bole la..sapa buat donation rm 150 dpt item 4k.super max..penyapu dan mop lantai ^__^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...